Gând

Gând

joi, 19 decembrie 2013

Porno

Totul merge spre nimic,  mergem spre intuneric cu zambetul dispretuit de toti,e clar e ca nimic nu e clar, din tot ce inteleg sau cred ca intleg nu inteleg nimic, tot ce fac, ce continui sa fac eu nu fac nimic.
Nu pot gandi, nu pot sa scriu nimic din gandurile negandite, nu vreau sa cred in ceea ce vad deci vad miop si miop vad ca prin ceata vad doar ceata, vad zimbetul prin ceata, vad iubirea prin ceata, va vad pe voi in ceata. Ceata care-mi intuneca prostia,  ceata care ma falsifica si imi inlocuiesti ochii cu ochii mari, buzele cun zambet frumos, corpul niciodata perfect intr-unul de "model". Nu vreau nimic vesel, nu vreau iubirea frumoasa ca-n barfe, nu vreau bani, valoarea de care depind, nu vreau fericire; am fugit demult de ea si nici nu o mai simt.Nu vreau liberatate, liberatate plictisitoare. Nu vreau sex animalic, cu emotii puternice si gafaituri zgomotoase, cu pasionea ruinata din prima ejaculare.
Vreau mizerie lipicoasa si discretie profunda, vreau haos in haos intr-un haos mai adanc, vreau scarba oarba, intunecata si crancena, vreau tristete infinita, vreau singuratae rece si ghimpoasa cu amintiri plangacioase si violate. Vreau durere, vreau durere in toate modurile posibile, durere scarpinata pana la sange, carne, oase. Vreau ura zgomotoasa cu limbi multe si barfitoare cu ochi duri si fixati, cu gura MARE si plina de prostii -maturi. Vreau moarte .


Sa speram ca nimeni nu va citi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu